Fixura vertaislaina - Hae vertaislainaa Fixuralta!

Fixura tarjoaa vertaislainaa 1000 € - 20 000 €, 24 kk - 72 kk laina-ajalla.

Lainan todellinen vuosikorko (APR) 17,23% - 30,17%. Tarjottava korko riippuu yksilöllisistä olosuhteista.

Hae Bondoran p2p lainaa 500 € - 10 000 €, 3 kk - 5 vuoden laina-ajalla.

Esimerkki lainakuluista: 3 215 € laina 5 vuodeksi maksaa 77,98 € kuukaudessa. Tyypillinen vuosittainen korkotaso on 25,06 %. 5 vuoden ajalta maksettavaksesi tuleva kokonaissumma on 4 793,76 €, joka sisältää 883,56 € korkomaksuja (10 % kiinteällä korkoprosentilla) ja 580,2 euron hallinnointimaksun. Lisäksi veloitamme 115 € sopimusmaksun maksettuasi lainasi takaisin. 5 vuoden jälkeen kokonaisveloitukseksi tulee 1 578,76 € jos lainaamasi summa on 3 215 €. Tarjoamme korkoprosentti vaihtelee lainoittain, minkä vuoksi pyydämme sinua lukemaan huolella palvelumme ehdot ja edellytykset. Voit myös konsultoida asiantuntijamme kanssa tarvittaessa.

Lainan todellinen vuosikorko (APR) 17,41% - 28,21%. Tarjottava korko riippuu yksilöllisistä olosuhteista.

Hae Fixuran vertaislainaa 100 € - 20 000 €, 24 kk - 6 vuoden laina-ajalla.

Esimerkki lainakuluista: Lainasumma 3500,00 €. Todellinen vuosikorko tälle lainalle on 22.29 %, kun nimelliskorko on 15,00 %, lainanhoitomaksu 10,00 €/kk ja laina-aika 60 kuukautta. Nimelliskorko määräytyy asiakaskohtaisesti luottoluokitukseen perustuen. Kuukausierät yhteensä 5595,89 €.

Fixura vertaislaina

Vertaislaina on lainausmalli, jossa yksityiset ihmiset lainaavat rahaa toisilleen ilman perinteisen pankin välitystä. Fixura on Suomen vanhin vertaislainapalvelu, jonka avulla voit hakea lainaa tai tehdä sijoituksia helposti ja turvallisesti. Palvelu yhdistää lainanhakijat suoraan sijoittajiin, tarjoten kilpailukykyiset ehdot molemmille osapuolille.

Fixuran vertaislaina mahdollistaa nopean lainapäätöksen ja lainan saamisen ilman monimutkaisia hakemusprosesseja tai ylimääräisiä liitteitä. Lainaa voidaan hakea jopa 20 000 euroa, ja laina-aika voi olla jopa kuusi vuotta. Fixuran kautta voit myös valita sinulle sopivan lainasumman ja -ajan, mikä tekee palvelusta joustavan rahoitusvaihtoehdon.

Asiakaspalvelu on olennainen osa Fixuran vertaislainapalvelua, ja he tarjoavat tukea kaikkiin lainaamiseen liittyviin kysymyksiin puhelimitse, chatin tai sähköpostin kautta. Näin taataan sujuva ja luotettava prosessi niin lainanhakijoille kuin sijoittajillekin.

Fixura Ab Oy

Fixura Ab Oy on vuonna 2009 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoaa vertaislainapalveluita. Yrityksen liikeidea on toimia linkkinä lainanhakijoiden ja sijoittajien välillä, yhdistäen yksityishenkilöt, jotka haluavat lainata rahaa ja ne, jotka tarvitsevat rahoitusta.

Vertaislaina on rahoitusmuoto, jossa yksityishenkilöiden välille välitetään lainoja ilman perinteisen pankin osallistumista. Fixura toimii joustavana markkinapaikkana tällaisille toimijoille, ja tarjoaa kilpailukykyisen vaihtoehdon perinteisille lainatuotteille.

Yrityksen palvelut kattavat sekä lainanhakijat että sijoittajat. Lainanhakijoille Fixura tarjoaa 3500 euron lainasummaa, jonka todellinen vuosikorko on 22,29 %, kun nimelliskorko on 15,00 % ja laina-aika 60 kuukautta. Lainasumma ja korko määräytyvät asiakaskohtaisesti luottoluokitukseen perustuen.

Sijoittajille palvelu tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa varojaan muiden ihmisten lainoihin ja saada näin potentiaalisesti parempi tuotto kuin perinteisistä sijoituskohteista. Sijoittaja voi valita itse lainasumman ja korkotason, sekä määrittää haluamansa riskiprofiilin lainasijoituksilleen.

Fixura on ollut osa SaveLend Group Ab:ta vuodesta 2021, ja sen Suomen toimintojen pääkonttori sijaitsee Vaasassa. Yritys on vastuullinen toimija, ja noudattaa EU yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) määräyksiä henkilötietojen käsittelyssä.

Mikäli olet kiinnostunut Fixuran palveluista, voit hakea lainaa heidän verkkosivuiltaan tai rekisteröityä sijoittajaksi. Palvelun käyttö vaatii tunnistautumisen joko puhelinnumeron, verkkopankkitunnusten tai sähköpostiosoitteen ja salasanan avulla.

Vertaislainan hakeminen Fixuralta

Vertaislainan hakeminen Fixuralta on helppoa ja vaivatonta. Tässä muutamia vinkkejä, kuinka voit tehdä lainahakemuksen nopeasti ja turvallisesti.

Aloita menemällä Fixuran verkkosivustolle ja valitsemalla sinulle sopiva lainasumma sekä laina-aika. Täytä hakemus huolellisesti ja varmista, että kaikki tiedot ovat oikein. Tämän jälkeen voit lähettää hakemuksen Fixuralle.

Sinun tulee tunnistautua hakemuksen yhteydessä pankkitunnuksilla tai verkkopankkitunnukset, jotta Fixura voi varmistaa henkilöllisyytesi. Tunnistautuminen on turvallista, ja se takaa luotettavan lainaprosessin.

Hakemuksen jättämisen jälkeen Fixura käsittelee sen mahdollisimman nopeasti. Saat yleensä luottopäätöksen muutamassa minuutissa. Jos hyväksyt saamasi lainatarjouksen, saat rahat tilillesi pian, jolloin voit alkaa hyödyntää lainaa.

Muista, että vertaislaina on vastuullinen lainamuoto. Käytä lainaa harkitusti ja maksa se takaisin suunnitelmien mukaan. Onnea lainan hakemiseen!

Fixura vertaislainan ehdot

Korko ja todellinen vuosikorko: Fixura tarjoaa vertaislainaa yksinkertaisilla lainaehdoilla. Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja se voi vaihdella hieman lainanhakijan luottokelpoisuuden mukaan. Todellinen vuosikorko sisältää lainan kulut, kuten tilinhoitomaksut.

Takaisinmaksu ja aikataulu: Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain. Päättäessäsi lainan takaisinmaksuajan, voit valita joustavan aikataulun jopa 6 vuoden mittaiseksi. Mieti aikataulu huolella, sillä se vaikuttaa lyhennyksiin ja korkoihin.

Kulut: Fixura-lainan kulut ovat selkeät, eikä niissä ole piilokustannuksia. Lainasta peritään nimelliskorko, joka sisältyy todelliseen vuosikorkoon. Lisäksi maksetaan kuukausittaista tilinhoitomaksua, joka yleensä on pieni summa.

Vakuuksia ja takaajia: Fixura-vertaislaina on vakuudeton laina, eli et tarvitse takaajaa tai erillisiä vakuuksia lainan saamiseksi. Lainapäätös perustuu luottotietoihin sekä nykyiseen taloudelliseen tilanteeseen.

Lainasopimus: Fixura-lainasopimus on tehty ymmärrettäväksi ja helppolukuiseksi. On tärkeää, että tutustut sopimukseen huolellisesti, jotta tunnet kaikki ehdot ja velvollisuudet, jotka lainan myöntäminen tuo mukanaan.

Muista aina vertailla eri lainantarjoajia ennen päätöksen tekemistä. Fixura-vertaislaina on yksi vaihtoehto monista, ja se sopii erityisen hyvin niille, jotka etsivät joustavaa, vakuudetonta lainaa kilpailukykyisillä ehdoilla.

Fixuran vertaislainan takaisinmaksu

Kun olet saanut Fixuran vertaislainan, on tärkeää tietää kuinka lainan takaisinmaksu toimii. Tässä osiossa käsitellään maksuaikaa, laina-aikaa, eriä ja muita tärkeitä seikkoja, jotka koskevat lainan takaisinmaksua.

Laina-aika, eli se aika, joka sinulle on annettu lainan takaisinmaksuun, vaikuttaa olennaisesti kuukausittaisten maksuerien suuruuteen. Fixura tarjoaa joustavia vaihtoehtoja laina-ajan suhteen. Esimerkiksi saatat valita:

  • 48 kuukauden laina-ajan, jonka kuukausierät ovat 243 € (10 000 € lainasummalle)
  • 60 kuukauden laina-ajan, jonka kuukausierät ovat pienemmät, mutta todellinen vuosikorko on suurempi (lainasumma 3500,00 € ja todellinen vuosikorko 22,29 %)

Maksaessasi lainaa, sinun tulee huomioida että laina-aika vaikuttaa saatavilla olevaan todelliseen vuosikorkoon. Erilaisten laina-aikojen vertailu auttaa sinua löytämään itsellesi sopivimman kokonaisuuden.

Kun lainasi on myönnetty, saat tietoa kuukausieristä, jotka sinun tulee maksaa. Kustakin erästä voi koostua pääomasta, korkokuluista ja mahdollisista lainanhoitomaksuista. Selkeä maksusuunnitelma auttaa sinua seuraamaan lainasi takaisinmaksua.

Takaisinmaksuaika voi olla sovittu joustavasti, ja voit halutessasi maksaa lainan pois ennenaikaisesti. Tarkista vain etukäteen, onko ennenaikaisesta takaisinmaksusta sovittu lisäkuluja tai erityisehtoja.

Toivottavasti tämä tieto auttaa sinua hahmottamaan, miten Fixuran vertaislainan takaisinmaksu toimii. Muista aina tutustua huolellisesti lainaehtoihin ja valita itsellesi sopivin laina-aika ja kuukausierä.

Sijoittaminen vertaislainoihin Fixuran kautta

Fixura tarjoaa sijoittajilleen mahdollisuuden sijoittaa vertaislainoihin ja saada vakaata tuottoa sijoituksilleen. Tässä osiossa käydään läpi, miten voit aloittaa sijoittamisen Fixuran kautta ja mitä se tarkoittaa sinulle sijoittajana.

Sijoituksen aloittaminen

Aloittaaksesi sijoittamisen Fixuran kautta, sinun tulee rekisteröityä heidän verkkosivuillaan. Rekisteröityminen on helppoa ja vaatii vain perustietojen antamista.

Sijoittajien tulee huomioida, että Fixura on nykyään osa SaveLend Group Abä. Tämä tarkoittaa sitä, että aiemmin Fixuran kautta tehdyt sijoitukset Fixuran luottoihin tapahtuvat nykyään SaveLendin kautta. SaveLendin sijoitusalustalla hajaat riskisi automaattisesti ja saat mahdollisuuden vakaaseen tuottoon säännöllisillä takaisinmaksuilla. Uutta sinulle, joka olet aiemmin sijoittanut Fixuran kautta, on se, että sinulla on nyt myös suurempi valikoima luottoja useilla eri markkinoilla.

Sijoituksen jakaminen eri lainoihin

Fixuran kautta sijoittamalla voit hajauttaa sijoituksiasi eri luottoihin ja siten vähentää riskejä. Tämä tapahtuu automaattisesti SaveLendin sijoitusalustalla ja se on eräs tapa, jolla voit turvata sijoituksiasi paremmin.

Sijoitusten tuotto

Sijoittaessasi Fixuran kautta, voit odottaa saavasi tuottoa sijoituksillesi. Vertaislainoille tyypillisiä tuottoja ovat korkotuotot ja mahdollisesti lainojen lyhennyksen yhteydessä saatavat muut tuotot. Voit seurata sijoitustesi tuottoa ja kehitystä Fixuran tai SaveLendin tarjoaman raportoinnin avulla.

On tärkeää muistaa, että sijoittaminen vertaislainoihin sisältää riskejä, kuten minkä tahansa muun sijoitusmuodon. Kuitenkin hajauttamalla sijoituksiasi ja valitsemalla vakaaseen tuottoon keskittyvän sijoitusstrategian, voit pyrkiä vähentämään riskejä ja nauttimaan tuottoa sijoituksistasi.

Yhteenvetona, Fixuran kautta sijoittaminen vertaislainoihin voi tarjota sinulle mahdollisuuden vakaaseen tuottoon ja samalla hajauttaa sijoitusriskejäsi. Kuitenkin, on tärkeää tehdä huolellinen arvio sijoituskohteista ja olla tietoinen riskeistä, ennen kuin aloitat sijoittamisen.

Fixuran turvallisuus ja luotettavuus

Fixura on vertaislainapalvelu, joka tarjoaa lainanhakijoille turvallisen ja luotettavan tavan saada lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Tässä osiossa tarkastelemme Fixuran turvallisuuteen ja luotettavuuteen liittyviä seikkoja.

Luottotiedot ovat keskeisiä, kun on kyse Fixuran lainojen turvallisuudesta. Fixura tarkistaa lainanhakijoiden luottotiedot ja hyväksyy vain hakijat, joilla on säännölliset tulot ja jotka ovat asuneet Suomessa vähintään kaksi vuotta. Tämä vähentää riskiä, että lainanottaja ei pystyisi maksamaan lainaa takaisin.

Turvallisuus on tärkeässä osassa Fixuran toiminnassa. Palvelun tietoturvasta vastaa SaveLend Finland, joka takaa henkilötietojesi turvallisen käsittelyn. Myös tiedonvälitys Fixuran ja asiakkaan välillä on suojattu SSL-salauksella, jotta tietosi pysyvät aina turvassa.

Asiakaspalvelu on oleellinen osa luotettavaa palvelua. Fixuran asiakaspalvelu auttaa sinua kaikissa lainaasi liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse, jolloin saat henkilökohtaista palvelua ja yksilöllistä tukea tarvittaessa. Palautetta ja reklamaatioita varten on olemassa erillinen sähköpostiosoite.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Fixura panostaa turvallisuuteen ja luotettavuuteen vertaislainapalveluna. Tarkistamalla luottotiedot, huolehtimalla tietoturvasta ja tarjoamalla laadukasta asiakaspalvelua, Fixura tarjoaa turvallisen ja luotettavan palvelun sekä lainanhakijoille että sijoittajille.